Campanie de recrutare prin Facebook.

Este evident că reţelele sociale au devenit foarte populare şi sunt un subiect la modă pe toate canalele media. Ele au devenit un hub de conversaţii între utilizatori dar în același timp și un loc de întâlnire al brandurilor cu consumatorii lor.

Cred însă că puțini specialiști în resurse umane le folosesc potenţialul maxim atunci când vine vorba de angajarea de persoane noi in companiile pe care le reprezinta.

Campanie de recrutare pe Facebook

Anunțurile de angajări pot fi instrumente foarte bune de viral marketing și marketing online. Acest lucru adaugă plus valoare companiei. Mai exact recrutarea nu oferă doar persoanele potrivite pentru joburile ptrivite, ci și crește vizibilitatea companiei în mediul online sau transmite un mesaj către potenţialii noi clienți sau parteneri de business.

anunt rectrutare pe Facebook

În perioada 17 August 2016 –1 septembrie 2016 am realizat o campanie de angajare pentru back-end developer. Recrutarea a presupus o campanie pe Facebook pentru umătorii intervievați.

Pe lângă angajarea omului potrivit, campania de recrutare a avut și scopul maximizării vizibilității Cart Generation, în mediul online, pe rețelele sociale.

Cu ajutorul campaniei online în decurs de 2 săptămâni am reușit să ajungem cu mesajul nostru la un număr de 20,205 persoane targetate, am obținut 657 Post Click și am avut cele mai multe like-uri la o postare, mai precis 187.  Campania online ne-a adus 6 CV-uri, în urma cărora am stabilit mai multe interviuri. Concidența a fost ca printre cei intervievați să fie și un reprezentant al unei firme internaționale de outsourcing, firmă cu care pe viitor vom colabora. Pe lângă asta am reușit să ocupăm și postul de back-end developer.

campanie de recrutare

 

Când am gândit campania, noi, Cart Generation am realizat că dacă suntem mai atenți la publicul țintă căruia ne adresăm și analizăm toate instrumentele de comunicare online pe care le avem la dispoziție, putem găsi metode mai creative de selecție și promovare.

Până la urmă Social Media nu reinventează comunicarea ci doar pune la dispoziție mai multe unelte de interacțiune. Depide numai de noi cum le folosim pe acestea într-un mod cât mai eficient pentru a ne atinge obiectivele companiei şi ale campaniilor de recrutări.

Vrei o campanie de recrutare? Dă-ne un semn!

button

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *