Despre noi

Cine suntem?

Cart Generation este o agentie care are la temelie conceptele gandirii scandinave, lucru care se impleteste frumos si armonios cu creativitatea romaneasca.

Aceste valori de baza ne ajuta sa prosperam intr-o lume in care „totu-i pe Internet”.

Prin serviciile noastre, clientii reusesc sa se diferentieze prin calitate, creativitate si prin aplicarea strategiilor care aduc trafic, clienti si vanzari.

Viziunea noastra

Viziunea noastra este sa aducem ceva diferit. Suntem hotarati sa oferim clientilor nostri solutii si servicii de marketing ireprosabile, din prima zi a colaborarii, prin strategii inteligente, si usor de urmarit, cu o formula durabila si orientata spre succes. Ne folosim inventivitatea si cunostintele acumulate pentru a dezvolta solutii complexe, viabile si eficiente.

Dezvoltarea pe piata, cresterea profitibilitatii afacerii precum si crearea unei comunicari eficiente, reprezinta misiunea noastra. Cultivam relatia cu clientii, pentru ca suntem convinsi ca aceasta este avantajul competitiv al secolului 21. Pretuim gandirea colaborativa, de aceea lucram impreuna analizand si propunand solutii care sa se potriveasca perfect nevoilor fiecarui client.

Cunoaste echipa

cart member

Bogdan Ionut Gata

CEO, Marketing

cart member

Vlad Suciu

CTO, Developer

cart member

Attila Paniciu

Developer

cart member

Robert Bandi

Digital Marketing Specialist

cart member

Mihai Sorin Durtea

Developer

cart member

Denisa Nechita

Digital Marketing Specialist