Serviciile noastre

Development

Web Development

Succesul este definit de primul pas. In mediul online, primul pas presupune existenta unui site adaptat cerintelor actuale pentru ca, nu-i asa?, si afacerea ta trebuie sa tina pasul cu evolutia accentuata a tehnologiei.

Vezi detalii

Magazin On-line

Magazinul online, partea esentiala din mixul de marketing al business-ului tau in care strategiile aplicate urmeaza sa fie concretizate in vanzari. In acest loc vor ajunge clientii atrasi de mesajele transmise pe canalele potrivite.

Vezi detalii

Aplicatii mobile

Mobilitatea se afla in centrul strategiei digitale a fiecarei afaceri. Un numar impresionant de business-uri a comandat aplicatii mobile personalizate cu scopul de a-si spori veniturile si vizibilitatea.

Vezi detalii

Design

Graphic Design

Conceptul vizual al unei afaceri transmite idei care inspira, informeaza sau captiveaza consumatorii. Identitatea vizuala a organizatiei tale devine usor de recunoscut prin elemente grafice originale si creative.

Vezi detalii

User Experience

Solutia de User Experience pozitioneaza din start clientul in centrul designului si, astfel, te ajuta sa previi aparitia unor probleme sau ale unor modificari costisitoare. Constientizam impreuna faptul ca, pentru a determina consumatorii sofisticati si inteligenti sa cumpere produsul sau serviciul tau, trebuie sa le oferim o experienta emotionala, deci memorabila.

Vezi detalii

Advertising Design

O vorba celebra spune asa: “Nu primesti niciodata o a doua sansa sa faci o prima impresie buna”. De aceea suntem aici. Vrem sa te ajutam sa provoci o impresie reusita cu imaginea afacerii tale inca de la prima intalnire.

Serviciile adecvate de Advertising Design cuprind totul: incepem cu identitatea vizuala si terminam cu valorile companiei.

Vezi detalii

Content Marketing

Social Media

Social Media Marketing include activitati precum postarea de diverse tipuri de continut pe retelele de socializare. Implicarea si atragerea publicului de partea ta se face si prin derularea unor campanii creative sau a unor anunturi sponsorizate.

Vezi detalii

Content Marketing

Content Marketing-ul este un proces de lunga durata. Actiunile din cadrul acestui serviciu cer timp, iar rezultatele se masoara cu dificultate. Totusi, daca te inarmezi cu rabdare si incredere, vei observa si tu puterea content marketing-ului de a produce rezultate prin cuvintele asezate in propozitii si fraze atent redactate.

Vezi detalii

Servicii SEO

SEO, serviciul de marketing care creste vizibilitatea in cautarile organice. Procesul SEO se refera atat la elementele tehnice, cat si la cele legate de continut; detalii necesare pentru cresterea in pozitiile din cautarile Google.

Vezi detalii

Advertising

Facebook Ads

Facebook este platforma pe care se afla cea mai mare parte a posibililor tai clienti. Prin Facebook Ads ajungi usor la publicul tinta si, in acelasi timp, generezi vanzari. Totul tine de creativitate si o targetare corecta.

Vezi detalii

E-mail Marketing

Rapid, ieftin si foarte eficient - pe scurt, serviciul de E-mail marketing e parte esentiala din strategia de promovare. Cu mesajul potrivit, acest serviciu reprezinta o modalitate extrem de usoara de a ajunge la clientii tai.

Vezi detalii

Adwords

Daca doresti sa iti promovezi si sa iti dezvolti afacerea online, sa castigi pozitionare si notorietate in cel mai scurt timp posibil, implementarea campaniilor prin Google Adwords reprezinta solutia potrivita.

Vezi detalii