Adwords

Adwords

Daca doresti sa iti promovezi si sa iti dezvolti afacerea online, sa castigi pozitionare si notorietate in cel mai scurt timp posibil, implementarea campaniilor prin Google Adwords reprezinta solutia potrivita.

 

Google AdWords este un serviciu de promovare in mediul online cu care poti crea campanii de link-uri sponsorizate prin intermediul reclamelor pay-per-click. Cu ajutorul acestor campanii platite, noi te putem ajuta sa ajungi pe primele pozitii in motorul de cautare Google.

Folosind cuvintele cheie potrivite pentru o audienta bine targetata, esti mai aproape de cei care te cauta si au interes pentru tine si produsele tale; iti afisezi anunturile pe dispozitivele utilizate de clienti: desktop, laptop, tableta si mobil. Atunci cand acestia navigheaza pe internet cu intentia de a cumpara, te vor gasi!

Ce poti obtine cu serviciile Adwords?

Service trust icon

Castigi vizibilitate

Service trust icon

Mai mult trafic

Service trust icon

Ajungi la clientii care te cauta

Service trust icon

Targetare precisa

Service trust icon

Atragi noi clienti

Service trust icon

Rezultate rapide

Cum te ajuta Google Adwords?

 

Clientii tai cauta chiar acum pe Google. Trebuie sa fii si tu acolo, intrucat anunturile publicitare apar in cautarile de pe Google si trimit trafic catre site-ul tau. Link-urile sponsorizate apar doar pentru anumite cuvinte cheie alese printr-un proces complet de research si analiza, astfel incat sa exprime o intentie de achizitie pentru produsul sau serviciul tau.

 

Campaniile de promovare pay-per-click trebuie sa faca parte din mixul de marketing al afacerii tale deoarece in acest fel te poti conecta mult mai usor cu potentialii tai clienti. Campaniile PPC sunt cea mai rapida modalitate de stimulare si de crestere a vanzarilor.

Cum te putem ajuta?

 

Setam, Administram si Optimizam Campanii AdWords

 

Obiectivul nostru este acela de a creste numarul de conversii cu un cost minimum per click (CPC) pentru a ne asigura ca ai primit cele mai bune rezultate in raport cu investitia facuta (ROI).

 

Servicii

 

  • AdWords Search – Este serviciul de advertising destinat firmelor care doresc sa se promoveze online si sa isi afiseze anunturi pe Google si pe partenerii sai. Programul AdWords da oportunitatea unui business sa stabileasca un buget pentru advertising si sa plateasca doar cand cineva da click pe unul dintre anunturile sale. Serviciul de reclame este focalizat, in mare parte, pe cuvinte cheie.
  • AdWords Display – In acest caz, afisarea nu se face in momentul in care cineva cauta ceva pe Google dupa un anumit termen de cautare. Anuntul tau poate sa apara pe un grup de peste 2 milioane de website-uri, video-uri si aplicatii. Reteaua Display ajunge la peste 90% dintre utilizatorii de internet din lume.
  • Remarketing – Serviciul de Remarketing din cadrul AdWords iti da oportunitatea sa arati anunturile doar oamenilor care au ti-au vizitat deja website-ul sau au folosit aplicatia ta. Cand vizitatorii website-ului tau pleaca de pe site fara sa cumpere nimic, Remarketing-ul te ajuta sa te reconectezi cu ei si sa le expui anunturi relevante pe device-urile utilizate.
  • Youtube Ads – YouTube este considerat cel mai mare canal de continut video din lume. Dincolo de popularitatea lui, exista o multime de argumente pentru care Youtube Ads ar trebui sa faca parte din strategia ta de promovare online. Cu ajutorul acestor reclame obtii notorietate, expunere si interactiune cu un public relevant. Toate acestea se intampla cu costuri relativ mici. Targetand reclame prin cuvinte cheie bine alese, apeland la criterii legate de interese si afinitate sau alegand manual canalele pe care vrei sa se afiseze video-ul tau, poti alege la cel mai relevant public tinta pentru afacerea ta.
  • Mobile Ads – Cautarea pe mobil face parte din comportamentul obisnuit al consumatorilor de azi. Statistic vorbind, 80% dintre oameni nu pleaca de acasa fara telefon, iar 61% din cei care detin un smartphone fac cautari pe dispozitivul mobil in fiecare zi. Avantajul dat de acest tip de campanie este legat de setarea care permite vizarea utilizatorilor pe baza device-ului folosit, inclusiv pe criterii care tin de locatie, timp, cautare si multe altele. Adaptarea strategiilor in functie de comportamentul clientilor poate deveni un avantaj in fata concurentilor tai.
  • G-mail Ads – Contul de Gmail poate fi un loc eficient pentru promovarea unor produse si servicii. Reclamele din Gmail sunt un tip special de anunturi care apar in inbox-ul utilizatorilor in zona destinata promotiilor. Anunturile se seteaza pe baza unor criterii geografice si demografice, iar formatul lor poate fi personalizat.

De ce sa lucrezi cu noi?

 

Pentru ca avem grija ca fiecare pas al unei campanii AdWords sa fie implementat corect. Inainte sa iti setam contul, primul pas este sa analizam cuvintele cheie, iar apoi le alegem pe cele care vor genera trafic si conversii. Atragem audienta potrivita si trafic pe site-ul tau. Pentru ca ne dorim ca reclamele sa convinga clientii ca tu esti alegerea potrivita. Din momentul in care campaniile tale sunt active, le monitorizam si optimizam zilnic. Comunicarea cu clientii este partea esentiala din succesul unei campanii. De aceea, clientii care aleg sa colaboreze cu noi primesc rapoarte complete cu rezultatele campaniilor, plus sugestii si propuneri pentru imbunatatirea si cresterea rezultatelor.

 

  • Construim si optimizam campanii Google Adwords care se bazeaza pe obiectivele clientilor
  • Oferim servicii personalizate pentru fiecare business cu care colaboram
  • Livram rezultate masurabile, aplicand strategii de promovare eficiente
  • Specialisti certificati Google AdWords si Analytics

 

Google AdWords aduce mai mult succes afacerii tale cu campanii implementate corect. Lasa-ne sa te ajutam!

 

Hai sa vorbim mai multe despre tine si afacerea ta!