Aplicatii mobile

Aplicatii mobile

Mobilitatea se afla in centrul strategiei digitale a fiecarei afaceri. Un numar impresionant de business-uri a comandat aplicatii mobile personalizate cu scopul de a-si spori veniturile si vizibilitatea.

Aplicatiile pentru mobil sunt cu adevarat o necesitate pentru branduri si companii. Conform celor mai noi studii, device-urile cele mai folosite de oameni in viata de zi cu zi sunt telefoanele mobile. Ca atare, o aplicatie mobila trebuie vazuta ca o modalitate prin care business-ul tau tine legatura cu clientii. In acest fel, tu vei reusi sa urmaresti si sa intelegi mai bine comportamentul publicului tinta.

Cum te poate ajuta?

Traficul generat de dispozitive mobile castiga din ce in ce mai mult teren in fata accesarilor de pe desktop. Piata aplicatiilor mobile este in continua crestere, iar specialistii din domeniu estimeaza o dezvoltare masiva si subliniaza importanta acestora. Ne aflam in fata unui trend care scoate in evidenta avantajele pe care orice business, indiferent de nivelul de dezvoltare, le poate obtine prin accesibilitatea aplicatiilor pentru mobil.

Aplicatiile mobile contribuie la cresterea engagementului, la loializarea clientilor si la recunoasterea brandului.

 

Avantajele aplicatiilor mobile

Service trust icon

ACCESIBILITATE

Aplicatia poate fi accesata de oriunde, fiind nevoie doar de o conexiune la internet.

Service trust icon

ATRAGERE SI FIDELIZARE

Aplicatia este un instrument prin care atragi potentialii clienti si, mai important de atat, reusesti sa-i tii aproape.

Service trust icon

EFICIENTA

Indiferent de tipul de aplicatie despre care vorbim, iti va fi mai usor sa duci la bun sfarsit actiunile benefice companiei tale: promovare, vanzare, etc.

Service trust icon

DEZVOLTARE

Prin intermediul aplicatiei atragi clienti noi si ii fidelizezi pe cei existenti; avantaje care iti duc afacerea spre succes.

Cu ce te putem ajuta?

 

Un site responsive si adaptat pentru mobil nu este suficient pentru a determina vizitatorii sa se implice mai mult. Nu e suficient nici pentru optimizarea productivitatii, astfel ca fiecare business este nevoit sa ia in considerare dezvoltarea unei aplicatii pentru a se pozitiona in fata competitiei.

Aplicatia pentru smartphone este un instrument care faciliteaza strategiile de marketing online. Cu ajutorul ei, poti crea o comunitate in jurul afacerii tale, poti vinde, poti oferi promotii, suport si asistenta tehnica. Prin aceasta cale pui la dispozitia clientului tau toate resursele de care are nevoie astfel incat sa perceapa colaborarea ca fiind o experienta pozitiva.

 

 

 

 

 

iOS

Echipa noastra de dezvoltare are experienta in dezvoltarea aplicatiilor pentru iPhone si iPad. Profitand de numeroasele caracteristici ale dispozitivului care sunt accesibile atunci cand se dezvolta o aplicatie iOS, putem crea aplicatii personalizate si capabile sa imbunatateasca experienta utilizatorului.  

 

 

 

 

 

Android

Aplicatiile Android realizate de echipa noastra utilizeaza platforma Android SDk pentru a crea aplicatii inovatoare si dinamice pentru dispozitivele mobile. Echipa noastra lucreaza cu tehnologie de ultima ora, propune design creativ si livreaza cele mai bune aplicatii pe care le poti gasi in Google Play.

 

 

 

 

De ce sa lucrezi cu noi?

Avem cunostinte atat pe partea tehnica cat si pe cea vizuala. In plus, nu suntem la prima aplicatie creata. Inainte sa incepem proiectul tau, stabilm clar procesul care trebuie parcurs. La final, iti livram aplicatia care te va ajuta sa iti dezvolti business-ul.

Avem o echipa de dezvoltatori care poate implementa aplicatii pentru dispozitivele mobile de complexitate variata. Solutiile noastre sunt construite si testate astfel incat sa functioneze perfect pe dispozitivele mobile sau pe tablete.

Clientii care aleg sa colaboreze cu noi pot fi siguri, ca indiferent de nevoile lor si de tehnologia folosita, aplicatia creata va fi sigura, scalabila si durabila.