Content Marketing

Content Marketing

Content Marketing-ul este un proces de lunga durata. Actiunile din cadrul acestui serviciu cer timp, iar rezultatele se masoara cu dificultate. Totusi, daca te inarmezi cu rabdare si incredere, vei observa si tu puterea content marketing-ului de a produce rezultate prin cuvintele asezate in propozitii si fraze atent redactate.

Content Marketing-ul reprezinta o actiune eficienta de a stimula coversiile, iar principalul obiectiv este acela de a crea o strategie de continut relevant, valoros si consistent. Acest tip de continut vine in intampinarea nevoilor potentialilor clienti, influenteaza construirea unei comunitati, inspira incredere, contribuie la cresterea pozitiilor in motoarele de cautare si ajuta la transmiterea informatiilor relevante. Influenta pozitiva asupra comportamentului consumatorilor se concretizeaza in cresterea vanzarilor si in crearea unei legaturi stranse.

Care sunt avantajele Content Marketing?

Marile branduri au inclus in strategia de dezvoltare pe termen lung si serviciul de content marketing. De ce au facut asta? Uite cateva motive:

Service trust icon

CRESTEREA CONVERSIILOR

Cercetarile demonstreaza faptul ca organizatiile care furnizeaza continut consistent si relevant inregistreaza o rata de conversie de aproape 6 ori mai mare decat competitorii care ignora beneficiile Content Marketing-ului.

Service trust icon

ATRAGEREA CLIENTILOR POTENTIALI

Pe piata se afla multe persoane care se incadreaza in profilul clientului ideal, insa problema este ca nu au aflat inca de afacerea ta. Pentru a le atrage, e nevoie sa le oferi continutul util si capabil sa creasca gradul de constientizare al brandului organizatiei tale.

Service trust icon

EDUCAREA CONSUMATORILOR

Consumatorii au probleme pe care afacerea ta le poate rezolva. Prin urmare, livrarea de continut util devine cea mai buna metoda de a raspunde provocarilor si de a oferi solutiile cerute de catre publicul tinta.

Service trust icon

DEVII LIDER DE OPINIE

Continutul potrivit te pozitioneaza ca expert in industria in care activezi, ceea ce inseamna ca vei da impresia de credibilitate si de autoritate. Clientii cauta lideri de opinie din industrie care ofera informatii relevante si care-i ajuta sa inteleaga mai bine nevoile si provocarile.

De ce Content Marketing?

Content Marketing gasesti in bloguri, infografice, videoclipuri, e-mailuri, carti electronice, publicarea de updates in Social Media si in textele de pe site-uri. Prin serviciul de Content Marketing se creeaza continutul care raspunde nelamuririlor clientilor. In plus, continutul de calitate educa publicul tinta in legatura cu problema pe care o rezolva serviciul sau produsul tau. 

Observi si tu ca gasim continut peste tot. Ca atare, este esential sa implementezi o strategie de Content Marketing care sa se alinieze cu valorile, nevoile, necesitatile si modalitatile in care publicul tinta consuma continut. In caz contrar, acestia vor considera continutul tau ca fiind unul de duzina.

Content Marketing presupune o strategie pe termen lung care are la baza consolidarea unei relatii puternice cu potentialii tai clienti, oferindu-le si punandu-le la dispozitie un continut de calitate.

Distribuirea unui continut util si valoros reprezinta una dintre prioritatile business-ului tau, indiferent de nisa. Daca esti interesat sa oferi continut de calitate si sa transmiti catre clientii tai mesajul care atesta importanta lor pentru tine si afacerea ta, Content Marketing-ul devine o modalitate eficienta. Continutul de calitate nu este util doar pentru SEO, ci ajuta la consolidarea imaginii brandului si la conturarea prezentei online prin sustinerea tuturor campaniilor dezvoltate in online. 

Cum te putem ajuta?

Content marketing reprezinta o serie intreaga de servicii, iar tu vei primi una adaptata nevoilor tale si tipului de continut pe care publicul tau tinta il citeste si se bucura sa il dea mai departe. Strategiile noastre de marketing vizeaza rezultatele care sa iti ofere cea mai mare expunere. Strategia de Content Marketing a devenit parte integranta din mixul de marketing, asa ca vei avea parte de o multime de beneficii:

Copywriting

Copywriting

Continut persuasiv care sa atraga atentia cititorilor. Stim cum sa redactam continutul care atrage atentia. Indiferent ca vorbim despre articole pentru blog, white papers, e-books, descrieri de produse sau realizarea unor flyere si brosuri, alegem cele mai potrivite cuvinte.

Optimizare continut

Te ajutam sa iti optimizezi continutul deja existent. Eforturile de a aduce consumatorii pe site-ul afacerii tale devin nule daca acestia nu gasesc informatii, produse sau servicii relevante si prezentate intr-o forma memorabila.

Content Marketing

Strategii de content marketing

Impreuna cu tine punem la punct strategii de continut, planuim calendarul editorial, analizam continutul competitiv, iar apoi alegem strategia potrivita pentru afacerea ta.

Redactare si promovare continut

Ne asiguram ca activitatea de pe retelele de socializare are la baza un continut atractiv care va ajunge acolo unde se afla clientii tai. Promovarea continutului va depasi granita Social Media, ceea ce inseamna ca publicul tinta va fi educat si prin articole sau newslettere. Pana la urma, ce este un continut extraordinar daca oamenii potriviti nu ajung sa il descopere niciodata?

De ce sa lucrezi cu noi?

Colegii nostri stiu exact cum sa creeze continut persuasiv.

Incepem cu o cercetare aprofundata a nisei si a industriei in care activezi, dar si a publicului tinta caruia te adresezi. In acest fel vom descoperi interesele lor, dar si punctele slabe sau forte ale afacerii tale.

Apoi cream o strategie pentru a promova continutul, avand mereu in vedere ceea ce le place si care sunt modalitatile prin care clientii consuma continut.

Urmeaza etapa in care punem totul in practica si cream continut de calitate, relevant, util, adaptat si dezvoltat pentru fiecare public in parte, dar si pentru fiecare canal de comunicare.

Continutul este promovat si distribuit astfel incat sa ajunga la oamenii care sunt interesati de tine si de afacerea ta.

Hai sa vedem ce putem face pentru afacerea ta!