Magazin On-line

Magazin On-line

Magazinul online, partea esentiala din mixul de marketing al business-ului tau in care strategiile aplicate urmeaza sa fie concretizate in vanzari. In acest loc vor ajunge clientii atrasi de mesajele transmise pe canalele potrivite.

Extinde-te si depaseste limitele afacerii si opteaza pentru un magazin online. Creste-ti vanzarile oferindu-le clientilor tai posibilitatea de a cumpara online. Piata E-commerce este in continua crestere in Romania, iar un magazin online este baza afacerii tale. Vom stabili functionalitatile de care ai nevoie, personalizam intreg proiectul si descoperim cele mai bune solutii astfel incat obiectivele tale sa se concretizeze intr-un shop online care sa vanda.

Avantajele E-commerce

Service trust icon

Costuri operationale scazute si cresterea calitatii serviciilor

Service trust icon

Deschis 24/7

Service trust icon

Nu exista limitari geografice

Service trust icon

Usor de inceput si administrat

Service trust icon

Cresterea afacerii foarte repede si usor

Service trust icon

Iti cunosti clienti mult mai bine si cum cumpara

Service trust icon

Contruiesti baze de date si poti urmari statistici exacte

Service trust icon

Iti cresti vizibilitatea

De ce Magento?

Operam pe paltforme premium, iar una dintre ele este Magento, o solutie open-source care, la nivel global, are o acoperire consistenta. Acesta platforma ne ofera flexibilitatea de a obtine rezultatele de care orice afacere are nevoie.

Magento este cea mai mare platforma Oper Source de pe piata comertului electronic, fiind un sistem dezvoltat special pentru site-uri de comert online. Solutie Completa

 

Acest lucru inseamna ca poti avea:

 • Produse cu sute de atribute, produse configurabile si pachete cu promotii,
 • Diferite module Call-to-Action
 • Pagini de categorii
 • Pagini de produse
 • Module de plata si shipping,
 • Optiuni pentru mai multe limbi,
 • Capacitate multistore,
 • Plugin-uri si o navigare stratificata
 • Blog
 • Panou de administrare intuitiv cu diferite functii adaptate afacerii tale

 

In cazul in care proiectul tau are nevoie de functionalitati personalizate, Magento este o platforma care ne ofera posibilitatea sa dezvoltam extensii pregatite sa iti transforme magazinul intr-o resursa usor de folosit, dar si de a integra API-uri si module custom sau personalizate.

 

Flexibila – unul dintre cele mai mari avantaje pe care aceasta platforma este posibilitatea de a adauga cos si de a instala extensii. Pe scurt, poti sa faci modificari pana cand obtii functionalitatile dorite. In acest fel, noi putem sa iti construim site-ul visurilor tale folosindu-ne de cea mai populara si performanta solutie de e-commerce care exista pe piata. Flexibilitatea se aplica si pe partea de content management: poti adauga orice doresti in continutul paginii (de la materiale text, foto, video pana la widgeturi sau alte functionalitati).

 

Scalabila – indiferent de marimea magazinului, a numarului de produse  sau de numarul de comenzi pe care il ai pe zi, acesta platforma poate suporta performantele magazinului tau.  Platforma are o capacitate mare de memorie hosting, ceea ce inseamna ca poate gestiona cu usurinta mii de produse si comenzi.

 

Sigura – La capitolul securitate, Magento este o platforma e-commerce cu un nivel de vulnerabilitate foarte scazut.

 

Seo Friendly – este obligatoriu ca site-ul sa fie optimizat pentru motoarele de cautare, iar Magento iti ofera posibilitatea sa iti optimizezi continutul cat mai bine din acest punct de vedere. Ai posibilitatea sa adaugi meta descrieri, keywords si descrieri atat la pagini, cat si la produse.

 

Mobile Friendly – un design responsive si adaptat pentru mobil este mai mult decat un must-have pentru contextul in care ne aflam.

De ce sa lucrezi cu noi?

Pornind de la analiza atenta a nevoilor si planurilor fiecarui client in parte, implementam strategii capabile sa aduca rezultate. Proiectarea, crearea si lansarea unui website se realizeaza pe baza unor pasi prestabiliti.

Experienta in domeniu, tehnologia si creativitatea ne ajuta sa raspundem provocarilor si cerintelor clientilor cu obiectivul final de a aduce valoare intregului business.

 

Web Development – De la site-uri de prezentare si pana la solutii complete pentru site-uri e-Commerce, echipa noastra de dezvoltatori si designeri te ajuta sa ajungi la un produs final de succes. Implementam la timp tot ce ai nevoie pentru zona online a afacerii tale: programe de contabilitate, de gestiune sau integrari cu fimele de curierat.

Web Design –  Te ajutam sa te impui in acest mediu si sa le oferi clientilor o experienta placuta si atragatoare. Elementele precum interfata intuitiva si atractiva, fluxul de navigare, detalii legate de trust si interactivitate, butoane de call to action si bannere sunt detalii care motiveaza si si conduc vizitatorii spre conversie. Designerii si developerii nostri fac tot posibilul ca proiectul tau sa se ridice la nivelul asteptarilor. 

Website Responsive – Fii in pas cu tehnologia. Site-urile dezvoltate de noi sunt implementate responsive, iar acest lucru inseamna ca se adapteaza in functie de device-ul de pe care sunt accesate. Te ajutam sa ajungi la clientii tai care acceseaza site-ul de pe desktop, tablete sau telefoane mobile, adaptand layout-ul de site la o multitudine de rezolutii. Acest detaliu va face, cu siguranta, diferenta intre castig sau pierdere.

Mentenana si suportul tehnic – Aceste servicii pe pe care ti le punem la dispozitie cuprind totalitatea operatiunilor tehnice care asigura functionarea magazinului fara probleme. Pentru clientii care decid sa lucreze cu noi oferim anumite beneficii, preturi preferentiale si competitive. Prin misiunea si filosofia dupa care ne ghidam, consideram ca o firma este obligata sa ofere consultanta si sa fie cat mai aproape de client. De aceea, echipa noastra iti va oferi solutii si rezolvari pentru problemele de natura tehnica, dar si consultanta in administrarea si operarea celor mai bune practici pentru magazinul tau online.

Design Modern – adaptat noilor cerinte. In timp ce lucreaza la proiectul tau, echipa noastra va respecta mereu acele reguli de aur pentru a ne asigura ca toate eforturile depuse duc la dezvoltarea proiectelor: 

 • Structura intuitiva si usor de navigat
 • Design responsive si adaptabil pentru orice device utilizat
 • Interfata grafica atractiva
 • Design predefint sau personalizat
 • Functionalitati variate si adaptate

 

Contacteaza-ne si impreuna vom gasi mixul perfect intre design, interfata intuitiva si conversie, astfel incat sa iti oferim cea mai buna solutie pentru proiectul tau.

 

Spune-ne despre proiectul tau!