E-mail Marketing

E-mail Marketing

Rapid, ieftin si foarte eficient - pe scurt, serviciul de E-mail marketing e parte esentiala din strategia de promovare. Cu mesajul potrivit, acest serviciu reprezinta o modalitate extrem de usoara de a ajunge la clientii tai.

Marketingul prin email este o componenta a mixului de marketing care reuseste sa iti propulseze afacerea si te ajuta sa te dezvolti. Acest serviciu este in crestere, iar acum se bucura de o resuscitare uriasa de popularitate datorita faptului ca rata de deschidere a mail-urilor este in continua crestere.

Cu o abordare solida de marketing in materie de continut, e-mailul este mai puternic ca oricand. Acest serviciu muta conversatia dintre tine si clientul tau intr-un mediu mult mai personal. E-mailul ofera o modalitate de comunicare directa, motiv suficient de puternic pentru specialistii din domeniu care nu sunt gata sa renunte la aceasta componenta a mixului de marketing.

Care sunt avantajele e-mail marketingului?

Service trust icon

COSTURI MICI

In cazul campaniilor PPC, esti nevoit sa platesti pentru fiecare click. Aceasta situatie nu este valabila in cazul serviciului de E-mail Marketing: poti trimite cateva mii de mail-uri gratuite. Nu uita: E-mailul este canalul prin care poti comunica cu audienta oricand si oricat doresti.

Service trust icon

SEGMENTARE

Clientii tai sunt interesati de diferite produse, asa ca-i poti organiza in functie de diferite criterii: clienti noi, clienti fideli, clienti care sunt interesati de anumite produse din magazinul tau, etc. Aceasta optiune de a adapta mesajul te ajuta sa vii in intampinarea principalelor lor nevoi.

Service trust icon

RAPORTARE EXACTA

Dupa fiecare newsletter trimis, ai acces la date referitoare la numarul persoanelor care au primit si au deschis e-mailul, respectiv care au dat click pe link-ul din e-mail. Toate aceste informatii te ajuta sa imbunatatesti strategia astfel incat sa obtii rezultate superioare in viitor.

Service trust icon

RATA DE CONVERSIE MARE

Daca stii sa folosesti corect acest canal de comunicare, obtii o audienta care te cunoaste. Ca atare, vei sti cum sa iti livrezi mesajele si vei reusi sa iti convingi clientii sa cumpere de la tine.

Service image

 

 

 

Ce facem intr-o campanie de newsletter?

  • Campanii eficiente care aduc rezultate
  • Dezvoltam metode de colectare a adreselor de e-mail
  • Administrarea si managementul bazei de date: Verificam validitatea adreselor obtinute
  • Trimiterea Newsletterelor in jurul unei strategii bine stabilite de frecventa: NO SPAM
  • Continut personalizat + Design personalizat: Mesajul trebuie sa fie clar si usor de abordat
  • Newsletter optimizat pentru mobil: Peste 60% dintre utilizatori citesc mail-ul de pe telefon
  • Analize si Rapoarte detaliate: pregatim din timp urmatorul newsletter

Cum te poate ajuta?

 

Obiectivele pentru campaniile de marketing variaza de la brand awareness, la comunicarea informatiilor si pana la transmiterea e-mailurilor promotionale care au ca scop generarea de vanzari. In fiecare caz, e-mail marketingul ofera organizatiilor o modalitate extrem de usoara de a ajunge, cu mesajul potrivit, la clienti. Dincolo de cresterea vanzarilor, e-mailul te ajuta sa transformi clientii obisnuiti in consumatori fideli ai produselor si ale serviciilor tale. Toate acestea se traduc prin vanzari repetate si printr-o vizibilitate mai mare a brandului tau.

O campanie de e-mail marketing presupune crearea si distribuirea informatiilor, sub forma de newsletter, catre de o baza de date (adrese de e-mail ale clientilor sau ale potentialilor clienti). Aceste newslettere sunt concepute si personalizate in functie de tipologia bazei de date si pot prezenta informatii referitoare la: campanii promotionale si oferte, prezentarea produselor/serviciilor sau diferite instiintari.

 

 

 

De ce sa lucrezi cu noi?

 

Specialistii nostri vor implementa si gestiona intreaga campanie de e-mail marketing, se vor ocupa de gestionarea listelor, de segmentarea acestora, de testarea A/B  si de analizarea rapoartelor. In functie de aceste date, urmam sau regandim strategia propusa pentru newslettere.

 

Email Marketing este un element esential in mixul de promovare al companiei tale. Alaturi de PPC, Content Marketing si Social Media, comunicarea prin e-mail te ajuta sa ajungi mai aproape de clientii tai.  

 

Contacteaza-ne si hai sa discutam!