Facebook Ads

Facebook Ads

Facebook este platforma pe care se afla cea mai mare parte a posibililor tai clienti. Prin Facebook Ads ajungi usor la publicul tinta si, in acelasi timp, generezi vanzari. Totul tine de creativitate si o targetare corecta.

In primavara lui 2017, Facebook a depasit 2 Miliarde de utilizatori. Vestea buna pentru tine? Toti acesti utilizatori sunt posibilii tai clienti! Cu ajutorul Facebook Ads, poti transmite informatia catre persoanele care sunt interesate de serviciile/produsele tale. Indiferent ca vorbim de text, imagine, video sau alt tip de continut, acesta va fi afisat in newsfeed-ul clientilor potentiali.

De ce Facebook Ads?

Promovarea organica nu mai este de multa vreme o solutie prin care mesajele tale sa ajunga la cei care te urmaresc. Trebuie sa stii ca mesajul transmis catre membrii unei comunitati prin intermediul unei postari nesponsorizate ajunge la aproximativ 6% din totalul acesteia. Ca atare, promovarea prin Facebook Ads reprezinta o solutie inteligenta pe care sa o abordezi in strategia de business. Daca alegi sa ignori acest aspect, vei pierde o oportunitate de promovare care iti poate aduce rezultate.

Oportunitatile oferite de Facebook Ads sunt numeroase si au ca unic scop crearea legaturii dintre afacerea ta si consumatorii interesati de ceea ce vinzi. Marele avantaj consta in faptul reclamele create vor ajunge in newsfeed-ul acelor oameni care corespund profilului clientului tau. Altfel spus, mesajul tau va fi observat de cei care au manifestat un interes real fata de afacerea ta. Ai posibilitatea sa ii „tintesti” in functie de dispozitivele pe care le folosesc (mobil sau desktop). De asemenea, poti difuza anunturi configurate pe baza unor criterii geografice (tara, oras) si demografice (varsta, sex, stare civila), dar si in functie de diferite aspecte legate de venit, loc de munca, educatie, interese, hobby-uri, grupuri sau comunitati din care fac parte. Cu un buget bine ales, poti fi sigur ca afacerea ta ajunge la persoanele care conteaza cel mai mult pentru tine, adica potentialii clienti.   

 

 

Care sunt principalele avantaje Facebook Ads?

Service trust icon

EFICIENTA CRESCUTA IN TARGETARE

Nivelul ridicat de filtre pentru targetare (device utilizat, varsta, locatie, etc.) face din Facebook Ads o metoda eficienta si responsabila de atragere a clientilor.

Service trust icon

METODA IEFTINA DE PROMOVARE

Facebook Ads este una dintre cele mai ieftine metode de promovare. Uita de metodele traditionale. Cu aproximativ 5$ poti ajunge la 1.000 de oameni.

Service trust icon

RAPID SI EFICACE

Rezultatele se vad in cateva minute de la pornirea campaniei. Daca vrei sa generezi trafic si conversii, Facebook Ads este perfect pentru tine. Cu cat audienta ta e mai familiara cu brand-ul tau, cu atat mai mult iti cresc sansele ca ei sa te aleaga in momentul in care vor face decizia de achizitie.

Service trust icon

MASURARE SI RAPORTARE

Prin doar cateva click-uri, evolutia campaniilor poate fi urmarita in timp real. Platforma ofera rapoarte complexe, pe baza carora poti sa-ti optimizezi strategia de promovare.

Service image

Drumul spre succes  

 

Creare Pagina Facebook/cont Facebook Ads

Administrare pagina si cont Facebook Ads

Implementare campanii Facebook Ads

Optimizarea campaniilor existente

 

Cu ce tipuri de campanii te putem ajuta?

 

Interactionare cu o aplicatie mobila – Campanie creata cu scopul de a genera activitate intr-o aplicatie deja instalata si de a scoate in evidenta particularitatile acesteia.

Instalare de aplicatie mobila – Acest tip de campanie prezinta nucleul unei aplicatii si se concentreaza exclusiv pe instalarea aplicatiei si pe atragerea de noi utilizatori.

Brand Awareness – Tipul de campanie care e „buna la orice”. Ajunge la majoritatea utilizatorilor si functioneaza cel mai bine cu un continut (foto,video) care atrage atentia.

Vizita in magazin –  Campania care targeteaza utilizatorii dintr-o locatie specifica si se adreseaza utilizatorilor din zona respectiva.

Brand Awareness local – In linii mari, face acelasi lucru ca si campania de tip Brand Awareness, insa aceasta este mult mai orientata catre audienta locala.

Campanii focusate pe conversii – Sunt remarcabil de utile cat timp sunt folosite corect: determina utilizatorii sa faca o anumita actiune pe o pagina specifica dintr-un website.

Click in website – Obiectivul acestei campanii este acela de a genera trafic prin ghidarea audientei catre website-ul afacerii tale.

Promovare Evenimente – Daca vrei sa promovezi un eveniment pe Facebook si urmaresti sa cresti numarul de participanti, acest gen de campanie este alegerea ideala.

Lead Generation – In schimbul unor beneficii, potentialii clienti iti vor lasa adresa lor de e-mail. Partea buna e ca audienta nu este nevoita iasa de pe Facebook, intrucat totul se intampla in platforma. In plus, integrarea cu un CRM este la un click distanta.

Like-uri pagina – Campania care ajuta la cresterea numarului de fani ai paginii. Acest model de campanie este potrivit pentru cei care isi doresc o prezenta serioasa pe Facebook. Ajuta foarte mult sa produci continut adaptat audientei pe care vrei sa o aduci pe paagina.

Interactiune cu postarile – Extinzi reach-ul original si generezi interactiune pentru postarea initiala. Acest gen de promovare pune la dispozitia ta si un buton de  „Like Page” care iti permite sa cresti o comunitate interesata de ceea ce vinzi.

Instagram Ads – Este reteaua cu cea mai mare rata de engagement. Cu ajutorul acesteia, afacerea ta ajunge in fata unei comunitati care este dormica sa interactioneze.

 

 

 

De ce sa lucrezi cu noi?

Implementam campanii gandite in detaliu si setate precis, cu obiective clare.

Conducem campanii de social media puternice, inteligent targetate, care iti aduc trafic, iti promoveaza brand-ul, genereaza leaduri si atrag clienti noi. Cu ajutorul campaniilor, iti cream o comunitate capabila sa iti sustina business-ul, sa iti consolideze pozitia pe piata si sa iti extinda aria de influenta.

Concurenta ta se promoveaza deja pe Facebook. De ce nu esti si tu acolo? Pierzi multe: vizibilitate, notorietate si increderea clientilor tai care sunt prezenti deja in mediul digital.

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata!