Graphic Design

Graphic Design

Conceptul vizual al unei afaceri transmite idei care inspira, informeaza sau captiveaza consumatorii. Identitatea vizuala a organizatiei tale devine usor de recunoscut prin elemente grafice originale si creative.

Nu ne este rusine sa o putem spune ca la scoala: designul grafic este arta de a transpune ideile si experientele in continut vizual si textual. Designul grafic include imagini, cuvinte sau grafice transpuse in mesajele care au scopuri comerciale, educationale, culturale sau politice. Odata finalizate, aceste mesaje pot fi transmise publicului larg din mediul virtual si/sau real.

 

Cu ce te ajuta designul grafic?

Intr-o lume in care “totu-i pe internet”, identitatea vizuala a afacerii tale are nevoie de acele elemente grafice originale si creative care o fac sa iasa in evidenta cu usurinta. Inainte de a incepe sa lucram la proiectul tau, aflam exact ce vor clientii tai. In urmatoarea etapa, combinam arta cu tehnologia pentru a comunica publicului tinta ideile si valorile organizatiei tale intr-o forma vizuala atractiva si, cel mai important, usor de tinut de minte.

Ce obtii prin serviciul de Graphic Design?

Service trust icon

LOGO REMARCABIL

Elementul central al identitatii vizuale si, totodata, partea care va fi pusa cel mai des fata in fata cu publicul tinta al afacerii tale. Vom crea un logo creativ, usor de recunoscut si care lasa loc tuturor experientelor asociate de consumatori cu afacerea ta.

Service trust icon

ELEMENTE GRAFICE REPREZENTATIVE

Elementele grafice aduc la cunostinta consumatorilor informatii pretioase despre afacerea ta, iar conceperea acestora tine cont de dorinta de a activa atat in mediul online, cat si in cel offline. Elementele grafice realizate intr-o maniera profesionista, unica si originala confera un avantaj considerabil unui business care isi doreste o prezenta atractiva si constanta.

Service trust icon

MANUAL DE IDENTITATE VIZUALA

In timp ce definim identitatea vizuala a organizatiei tale, pregatim si manualul dedicat acesteia. In manualul respectiv sunt trasate, clar si detaliat, directiile si modalitatile prin care identitatea vizuala este utilizata in procesele de comunicare interne si externe. Pe scurt, rolul manualului este acela de a impiedica utilizarea gresita a elementelor de identitate vizuala pe materialele tiparite sau digitale prin specificarea unor notiuni legate de dimensiune, proportii, componente grafice si cromatica.

Service trust icon

SLOGAN

Misiunea noastra e ca publicul tinta sa recunoasca usor identitatea vizuala, asa ca aceasta va fi ajutata de un slogan, grupul de cuvinte sau expresia care va defini nu doar imaginea, ci si calitatile afacerii tale. Cu ajutorul unui slogan creativ si relevant, organizatia ta atrage atentia si castiga increderea consumatorilor. De asemenea, sloganul potrivit (adica memorabil + relevant + original + credibil) transmite un mesaj care genereaza impact in randul consumatorilor vizati.

Cum te putem ajuta?

Dupa un research amanuntit, stabilim impreuna care este personalitatea afacerii tale. Acest proces are la baza informatiile oferite de modul in care esti vazut de publicul tinta, de calea prin care ajunge la tine si de solutiile oferite ca raspuns la problemele consumatorilor. De aici incepe drumul catre crearea identitatii vizuale potrivite organizatiei pe care o conduci.

 

 

 

De ce sa lucrezi cu noi?

Vom dezvolta identitatea vizuala a afacerii tale pana in punctul in care aceasta va avea o contributie esentiala la crearea unui brand puternic si vizibil atat in mediul online, cat si in cel offline. Un brand puternic iti consolideaza reputatia, te diferentiaza de concurenta si, bineinteles, raspandeste valorile companiei tale.

Iti vom construi o identitate vizuala unica, astfel incat publicul tinta va sti sa te deosebeasca din multime. Mai important decat atat, trebuie sa stii ca decizia de cumparare a consumatorului va fi influentata in mod pozitiv de imaginea creativa, fresh si profesionista a organizatiei tale. 

Contacteaza-ne si spune-ne cu ce te putem ajuta!