Servicii SEO

Servicii SEO

SEO, serviciul de marketing care creste vizibilitatea in cautarile organice. Procesul SEO se refera atat la elementele tehnice, cat si la cele legate de continut; detalii necesare pentru cresterea in pozitiile din cautarile Google.

SEO este un serviciu de marketing care are ca scop cresterea vizibilitatii in rezultatele motorului de cautare, mai exact in cautarile organice de pe Google. SEO se refera atat la elementele tehnice, cat si la cele legate de continut. Acestea sunt detalii necesare pentru a creste in pozitii in cautarile Google si pentru a conduce trafic organic pe site. 

Service trust icon

COSTURI SCAZUTE

Principalul avantaj al serviciului SEO este reprezentat de traficul consistent pe care il obtii dupa ce ajungi printre primele pozitii din motoarele de cautare. In aceasta etapa, vei putea sa reduci din cheltuieli datorita traficului organic.

Service trust icon

TRAFIC CRESCUT

De indata ce incepe activitatea SEO, vei observa o crestere constanta a traficului. Cu instrumentele potrivite, poti vedea clar cati oameni ajung pe site-ul tau, rasplatind astfel eforturile depuse in timpul procesului de optimizare SEO.

Service trust icon

CREDIBILITATEA BRANDULUI CRESCUTA

Cine ajunge primul in cautarile Google, castiga de partea sa increderea consumatorilor. Asta se explica prin faptul ca oamenii au incredere in Google si, implicit, in companiile instalate pe primele pozitii datorita optimizarii SEO.

Service trust icon

ROI INBUNATATIT

Statistic vorbind, 4% din 1000 de click-uri obtinute prin SEO se transforma in conversii. Aceasta rata mare de conversie este doar un alt avantaj al optimizarii SEO, unul care nu poate fi depasit de nicio alta componenta a mixului de marketing.

Service trust icon

COMPETITIA ARE DEJA SEO

Concurentii tai au realizat ca beneficiile aduse de SEO sunt numeroase si extrem de utile. Daca nu ai investit in SEO, exista riscul ca acestia sa apara inaintea ta pe Google si sa obtina toate beneficiile inainte ca publicul tinta sa ajunga la website-ul afacerii tale.

Service trust icon

REZULTATUL E PERMANENT

Efectele obtinute ca urmare a folosirii serviciului de SEO sunt permanente. Altfel spus, rezultatele obtinute nu dispar daca nu mai platesti pentru optimizarea SEO. Cu putinta mentenanta, sunt sanse mari sa iti pastrezi locul fruntas din cautarile Google.

Service trust icon

60% DIN CLICK-URI MERG PE PRIMUL REZULTAT

Dintr-un calcul simplu reiese ca mai putin de jumatate dintre click-uri se duc pe al doilea rezultat. Asigura-te prin SEO ca ajungi in topul cautarilor care te intereseaza, intrucat aceasta pozitie iti garanteaza mii de vizitatori care pot creste profitul afacerii tale.

Service trust icon

ACCES LA DATA

Analizand cuvintele cheie, obtii o multime de informatii utile afacerii tale. Chiar daca este un proces dificil, poti gasi un cuvant cheie foarte cautat, dar care prezinta o competitivitate scazuta. De asemenea, datele despre clientii tai pot fi aflate cu instrumentele potrivite.

Service image

 

 

Cand vorbim despre SEO, exista multe aspecte de care trebuie sa tinem cont: cuvinte cheie, modul in care site-ul este structurat si organizat, link-uri si continut. Pe scurt, SEO inseamna o modalitate prin care te asiguri ca site-ul tau este construit astfel incat motoarele de cautare inteleg despre ce este vorba. Totusi, nu trebuie sa credem ca SEO este doar despre construirea site-urilor astfel incat acestea sa fie cat mai prietenoase cu motoarele de cautare. Serviciul de SEO mai ofera continut pentru vizitatorii tai si raspunsuri la ceea ce cauta prin anticiparea si intampinarea nevoilor.

A apus epoca in care SEO manipula motoarele de cautare pentru un ranking bun. Acum, mai mult ca oricand, motoarele de cautare sunt axate pe „User Team”, ceea ce inseamna ca, daca nu furnizezi o experienta unica, utila, educativa sau placuta pentru utilizatori, motoarele de cautare ca Google vor alege competitia care va face asta. Astazi, SEO pune un mare accent pe maximizarea experientei utilizatorului de pe fiecare dispozitiv in momentul accesarii paginii web.

Cu ce te putem ajuta?

 

Monitorizam constant algoritmul Google si putem spune ca facem tot ce este mai bine pentru orice strategie SEO. Fie ca vorbim despre un E-commerce care vrea sa isi creasca vanzarile sau despre un client care isi doreste o vizibilitate mai buna in Google, echipa noastra va pregati o strategie care se va plia exact pe cerintele fiecarui proiect in parte.

 

Daca site-ul tau nu se regaseste in cautarile de pe Google sau continutul nu este in concordanta cu cerintele impuse de algoritmi, noi te putem ajuta. Cu un audit complet al site-ului si cu o strategie personalizata, ducem afacerea ta in primele rezultate din motoarele de cautare.

Iti vom analiza site-ul si iti vom spune daca ai: text prietenos si personalizat pe tot site-ul,informatie sintetizata si structurata astfel incat sa fie clara si corect evidentiata, imagini optimizate corect, detalii tehnice realizate dupa cele mai bune practici. Dupa ce analizam intreg poiectul, echipa noastra iti va spune care sunt cele mai bune tehnici, iar apoi punem in practica tot ce am discutat. Totul se va intampla conform unor pasi simpli, dar eficienti:

 

Studiu de cercetare a pietei

Audit site

Dezvoltarea unei strategii unice

Optimizare Onsite

Link building

Dezvoltam o relatie friendly cu Google

Asiguram o prezenta locala

Prezenta relevanta a backlinkurilor

 

 

 

 

De ce sa lucrezi cu noi?

Orice afacere isi doreste si are nevoie de o prezenta in Google, chiar si tu!

Echipa noastra detine toate instrumentele si cunostintele necesare pentru a dezvolta un plan SEO modern si potrivit, astfel incat sa ajungi in topul cautarilor de pe Google.

Lasa-ne adresa de e-mail si site-ul, iar noi iti vom spune cat de bine se intelege site-ul tau cu gigantul Google.