Social Media

Social Media

Social Media Marketing include activitati precum postarea de diverse tipuri de continut pe retelele de socializare. Implicarea si atragerea publicului de partea ta se face si prin derularea unor campanii creative sau a unor anunturi sponsorizate.

La o prima vedere, prezenta in Social Media poate fi interpretata ca o activitate manifestata pe toate retelele de socializare. Creezi conturile, incarci cateva imagini, iar acest aspect legat de activitatea de marketing poate fi bifat drept obiectiv indeplinit. Nimic mai gresit. Pentru rezultate vizibile, este nevoie de o prezenta constanta si de o administrare corecta, fapte sustinute de o strategie solida si de obiective clare. Pe cat de simplu pare, pe atat de complex si de atent planificat este intreg procesul legat de prezenta in orice retea sociala.  

Cum te ajuta Social Media?

 

Service trust icon

ATRAGI NOI CLIENTI

Indiferent ca vorbim despre o afacere mica, una locala sau globala, un lucru stim sigur: clientii tai sunt online. Ei interactioneaza cu prietenii, colegii, cauta informatii si recomandari despre branduri (poate si despre tine).

Service trust icon

BRANDING & AWARENESS

Strategia de Social Media Marketing este vitala atunci cand vine vorba de fidelizarea clientilor si de cresterea notorietatii. Prin intermediul retelelor de socializare, ai sansa sa fii descoperit si examinat de potentialii tai clienti.

Service trust icon

CONSTRUIESTI RELATII

Rolul social media este acela de a pastra legatura cu clientii existenti si de a dezvolta relatii de colaborare cu potentialii clienti. Prezenta online nu se mai rezuma doar la detinerea unui site, ci se bazeaza si pe prezenta si interactiunea cu clientii in cadrul retelelor de socializare.

Cum te ajutam noi?

Benchmarking si analiza competitiei

Analizam si stabilim strategia pentru prezenta ta in Social Media

Configuram si administram paginile business din Social Media (Facebook, Instagram, Google +, Twitter, Pinterest, YouTube, LinkedIn)

Optimizam conturile si campaniile

Planificam continutul pentru canalele de social media

Implementam campanii platite: Facebook Ads, Instagram

Ne implicam in crearea unei comunitati relevante

Cream strategii creative pe care le masuram si imbunatatim astfel incat sa iti atingi obiectivele

Service image

Cu toate ca Facebook este principala retea de socializare folosita la nivel national, nu trebuie sa uitam ca Social Media nu e doar Facebook.

 

Instagram – este reteaua cu cea mai spectaculoasa crestere, fiind perfecta pentru a-ti construi o imagine cu ajutorul elementelor vizuale. Cu aproape 700.000 de utilizatori doar la nivel national, Instagram este reteaua de socializare cu care interactioneaza cei mai multi dintre utilizatorii de internet. Folosit corect, Instagram este un canal potrivit pentru conturarea prezentei in mediul online. Mai mult decat atat, s-a constatat intr-un studiu recent faptul ca utilizatorii de pe aceasta platforma intrectioneaza cu postarile cu 25% mai mult, comparativ cu alte platforme sociale. Acest lucru demonstreaza capacitatea platformei Instagram de a asigura cadrul potrivit pentru vizibilitatea si dezvoltarea afacerii tale. Sponsorizarea reclamelor pe Instagram reprezinta un concept destul de nou, insa acestea au marele avantaj de a fi integrate cu anunturile de pe Facebook. Datorita integrarii, avem acces la datele Facebook, reusind astfel sa ajungem la publicul tinta printr-o targetare precisa.

 

Google + – te pune in legatura cu clientii care te cauta online. Daca detii un business local, e indicat sa stii ca Google My Business (Compania mea pe Google) iti ofera posibilitatea de a le oferi clientilor informatii potrivite la timpul potrivit: indicatii rutiere despre cum te pot gasi, orele de program sau un numar de telefon pe care il pot apela. La o simpla cautare pe Google, clientii tai te gasesc in mediul online. In partea din dreapta le apare numele magazinului, o fotografie sugestiva, locatia, adresa, telefonul, orarul si parerile clientilor care te-au vizitat sau au apelat la serviciile/produsele tale.

Cel mai important pas in aparitia paginii Google My Business in rezultatele Google tine de verificarea acesteia cu pagina de Google My Business, este sa ai o pagina verificata. Noi te putem ajuta sa detii o pagina verificata si, implicit, sa iti confirmi locatia la adresa oficiala. Pozitionarea afacerii pe harta Google este un aspect obligatoriu, mai ales cand vorbim de prezenta online a unui business local.

 

YouTube –  vorbim despre cel mai mare canal de continut video din lume si, totodata, despre al doilea cel mai mare motor de cautare – dupa Google, evident. Acum, videoclipurile sunt cea mai buna forma de continut pe care o poti oferi celor care te urmaresc. De aceea, putem spune ca YouTube consolideaza intreaga strategie online si ajuta la performanta pe termen lung.

 

LinkedIn – este o retea de socializare dedicata interactiunii in mediul profesional. Prin urmare, daca urmaresti sa stabilesti cat mai multe legaturi importante in domeniul in care activezi, este esential ca businessul tau sa fie prezent pe  LinkedIn!

 

Prezenta pe retelele de socializare, acolo unde se afla si clientii tai, este foarte importanta. In cazul in care vrei sa te extinzi pe o piata internationala, atunci retelele de socializare ca Twitter si Pinterest nu trebuie sa lipseasca din strategia ta.

 

 

 

 

 

De ce sa ne alegi pe noi?

Toata lumea vorbeste despre cat importanta prezentei in Social Media, insa nu multi stiu cum sa stabileasca o strategie clara cu privire la modul in care prezenta se transforma in profit. Noi stim care sunt pasii spre succes.

Concurentii tai sunt deja pe retelele de socializare. Contecteaza-ne si vom gasi cele mai potrivite strategii care te vor ajuta sa faci pasul catre Social Media!