User Experience

User Experience

Solutia de User Experience pozitioneaza din start clientul in centrul designului si, astfel, te ajuta sa previi aparitia unor probleme sau ale unor modificari costisitoare. Constientizam impreuna faptul ca, pentru a determina consumatorii sofisticati si inteligenti sa cumpere produsul sau serviciul tau, trebuie sa le oferim o experienta emotionala, deci memorabila.

Atunci cand dezvolti produse sau servicii noi pe piata, e firesc sa tii cont, in primul rand, de aspectele tehnice si vizuale. In aceasta etapa de dezvoltare a afacerii tale, te ajutam sa acoperi un aspect la fel de esential, insa care e mai putin luat in considerare de catre majoritatea antreprenorilor: experienta utilizatorilor.

Care sunt avantajele User Experience?

Service trust icon

CRESTEREA VANZARILOR

E simplu: vanzarile cresc atunci cand consumatorii au parte de experienta placuta oferita de accesarea site-ului tau. In aceasta directie s-au facut unele cercetari care confirma faptul ca investitia in User Experience a crescut considerabil profitul companiilor.

Service trust icon

REPUTATIE POZITIVA

User Experience iti ofera sansa de a avea o reputatie pozitiva deoarece consumatorii obisnuiesc sa se planga celor apropiati de experienta neplacuta pe care au avut-o pe un anumit site. De fapt, 88% dintre utilizatorii de internet au declarat ca evita site-urile care le-au facut navigarea dificila.

Service trust icon

CLIENTI NOI

Clientii competitorilor care nu reusesc sa ofere o experienta placuta vor ajunge pe site-ul tau, asa ca e indicat sa fii pregatit. Daca site-ul tine cont de normele User Experience, sunt sanse mari ca acesti clienti sa devina fanii afacerii tale.

Service trust icon

OBIECTIVE INDEPLINITE

Experienta memorabila oferita utilizatorilor are un cuvant decisiv de spus in atingerea obiectivelor fixate pentru o perioada mai scurta sau mai lunga de timp. UX faciliteaza accesul la produsele, serviciile sau informatiile pe care le oferi si, prin urmare, te ajuta sa iti indeplinesti obiectivele stabilite.

De ce User Experience?

Pretentiile utilizatorilor cresc de la o zi la alta. Asadar, nu mai e indeajuns sa ai un website care functioneaza ireprosabil si care respecta ultimele tendinte in ceea ce priveste designul. Platforma care prezinta produsul sau serviciile tale trebuie sa raspunda la cateva intrebari:

  1. Utilizatorul are parte de o navigare facila?
  2. Interactiunea utilizatorului cu platforma e intuitiva?
  3. Informatiile sunt incadrate intr-o arhitectura coerenta?
  4. Optiunile utilizatorului sunt clare si vizuale?

 

 

 

 

 

Cum te putem ajuta?

Iti amintesti de cele 4 intrebari de adineauri? De aici incepem. Altfel spus, transformam raspunsurile la cele 4 intrebari in actiuni concrete si aplicate pe site cu scopul de a castiga interesul clientului tau printr-o experienta prietenoasa.

Datorita studiilor noastre in materie de experienta de utilizare, suntem in masura sa propunem actiuni concise pentru diferentierea produselor si a serviciilor, pentru valorificarea oportunitatilor aparute si, bineinteles, pentru optimizarea experientei de utilizare.

 

 

 

De ce sa lucrezi cu noi?

In primul rand, poti sa fii sigur de faptul ca designul User Experience conceput de echipa noastra se va adresa nevoilor unui public cat mai larg. Datorita solutiei User Experience, site-ul tau se va adapta oricarui dispozitiv si va functiona impecabil pe orice platforma. De asemenea, aplicam designul concentrat pe experienta utilizatorului si in alte servicii oferite precum App Development, Web Development, Web Design, Website Responsive sau Re-design website.

Daca alegi sa colaborezi cu noi, ne vom stradui sa cream experiente memorabile si captivante, incurajand procesul de achizitie si crescand gradul de multumire al consumatorilor.

Hai sa-i facem fericiti pe clientii tai!