Web Development

Web Development

Succesul este definit de primul pas. In mediul online, primul pas presupune existenta unui site adaptat cerintelor actuale pentru ca, nu-i asa?, si afacerea ta trebuie sa tina pasul cu evolutia accentuata a tehnologiei.

Site-ul este una din cele mai importante componente ale mixului de marketing destinat business-ului tau. Acesta este locul unde toate strategiile aplicate se concretizeaza in vanzari. Pana sa ajungem la conversii, canalele folosite si mesajele transmise au misiunea de a aduce clienti pe site-ul tau.

Serviciile oferite de noi

 

Service trust icon

Magazin On-line

Service trust icon

Aplicatii Mobile

Service trust icon

Web-Development

Service trust icon

Web Design

Service trust icon

Website Responsive

Service trust icon

Mentenanta si suport tehnic

Citeste-te mai mult despre serviciile noastre

Echipa noastra te poate ajuta sa proiectezi un nou website, sa actualizezi unul existent sau sa dezvolti o platforma de ultima generatie, una care sa raspunda cerintelor de pe piata. Plecam de la idei indraznete si gasim solutii pentru orice nevoie: site-uri de prezentare, mai simple sau mai complexe, magazine online sau aplicatii. Datorita interfatei prietenoase, functionale si construite cu un design atractiv, vizitatorii vor avea parte de o experienta placuta.

 

● Magazin Online

Depaseste limitele afacerii tale si opteaza pentru un magazin online. Creste-ti vanzarile oferindu-le clientilor tai posibilitatea de a cumpara online. Piata E-commerce este in continua crestere in Romania, iar un magazin online este baza afacerii tale. Vom stabili functionalitatile de care ai nevoie, personalizam intreg proiectul si descoperim cele mai bune solutii, astfel incat obiectivele tale sa se concretizeze intr-un shop online care sa vanda. Iti putem pune la dispozitie un magazin WordPress sau o alternativa complexa pentru proiecte mai mari. Operam pe paltforme premium, iar una dintre ele este Magento, o solutie open-source care la nivel global are o acoperire consistenta. Acesta platforma ne ofera flexibilitatea de a obtine rezultatele de care orice afacere are nevoie.

● App Development – Aplicatiile pentru mobil sunt cu adevarat o necesitate pentru branduri si companii. O aplicatie mobila trebuie vazuta ca o modalitate prin care un brand/businees comunica cu clientii sai. In acest fel, tu vei reusi sa urmaresti si sa intelegi mai bine comportamentului publicului tau. Noi realizam dezvoltarea aplicatiilor intr-un mod profesionist si apropiat de client. Reusim sa punem de fiecare data in practica ideile tale si sa dezvoltam aplicatii mobile usor de folosit si cu design interactiv.

● Web Development – De la site-uri de prezentare pana la solutii complete pentru e-Commerce, echipa noastra de dezvoltatori si designeri te ajuta sa ajungi la un produs final de succes. Implementam la timp tot ce ai nevoie pentru zona online a afacerii tale, cum ar fi programele tale de contabilitate, de gestiune sau integrarile cu firmele de curierat. Pe scurt, gandeste-te la orice dezvoltare web. Noi o putem face.

● Web Design – Te ajutam sa te impui in acest mediu si sa le oferi clientilor o experienta placuta. Elemente ca interfata intuitiva si atractiva, fluxul de navigare, butoanele de call to action si bannerele sunt detalii care motiveaza si conduc vizitatorii spre conversie. Designerii si developerii nostri fac tot posibilul ca proiectul tau sa se ridice la nivelul asteptarilor. Tendintele in domeniu continua sa evolueze, iar noi te vom ajuta sa tii pasul. Suntem la curent cu cerintele unui website potrivit pentru utilizatorul de internet din ziua de azi si de aceea iti construim un design atragator. In cazul in care site-ul tau are nevoie de o reimprospatare a designului, echipa noastra de developeri te ajuta sa construiesti unul care se incadreaza in cerintele impuse de bunele practici din domeniu. Dezvoltam proiecte indraznete!

● Website Responsive – Fii in pas cu tehnologia. Site-urile dezvoltate de noi sunt implementate responsive. Acest lucru inseamna ca se adapteaza in functie de device-urile de pe care sunt accesate. Te ajutam sa ajungi la clientii tai care acceseaza site-ul de pe desktop, tablete sau telefoane mobile, adaptand layout-ul de site la o multitudine de rezolutii. Acest detaliu va face, cu siguranta, diferenta intre castig si pierdere.

● Mentenanta si suportul tehnic – Asta inseamna ca iti asiguram totalitatea operatiunilor tehnice care asigura functionarea magazinului fara probleme. Consideram ca o firma este obligata sa ofere consultanta si sa fie cat mai aproape de client. De aceea, echipa noastra iti va oferi solutii si rezolvari pentru problemele de natura tehnica, dar si consultanta in administrarea si operarea celor mai bune practici pentru magazinul tau online.

Service image

Implementam strategii capabile sa aduca rezultate. Proiectarea, crearea si lansarea unui website se realizeaza pe baza unor pasi prestabiliti:

● Definim obiectivele si rezultatele la care dorim sa ajungem
● Ne consultam cu clientii
● Cream un design original
● Implementam functionalitatea site-ului

● Concepem continutul
● Testam si optimizam site-ul
● Revizuim ultimele detalii
● Lansam si promomovam site-ul prin serviciile complete de marketing

De ce sa lucrezi cu noi? 

Solutii Complete – Stabilirea unei prezente web si concretizarea acestor aspecte poate dura mult timp daca lucrezi pe cont propriu si cauti cate o persoana pentru fiecare serviciu: designer, dezvoltator, experti SEO, copywriter si specialist in marketing online. Noi oferim toate aceste servicii.

Design Modern – In timp ce lucreaza la proiectul tau, echipa noastra va respecta mereu acele reguli de aur pentru a ne asigura ca toate eforturile depuse duc la dezvoltarea proiectelor:

● Structura intuitiva
● Design responsive si adaptabil pentru orice device utilizat
● Interfata grafica atractiva
● Design predefinit sau personalizat
● Functionalitati variate si adaptate

Design Responsive – design care se adapteaza la orice dimensiune de ecran, indiferent ca accesam site-ul de pe un calculator, tableta sau telefon mobil. Utilizatorii primesc o experienta mult mai buna fata de site-urile fixe. Avand in vedere ca, in ultimii ani, peste 50% din accesari se realizeaza de pe telefonul mobil, cand vine vorba de lansarea unui site, nu se mai pune problema unor versiuni separate pentru mobil si pentru desktop. Chiar si Google pune accent pe acest aspect cand vine vorba de pozitia in motoarele de cautare, favorizand in cautarile organice site-urile care sunt Mobile Friendly.

Avantajele unui design Responsive

● Experienta buna de navigare – Datorita faptului ca site-ul se adapteaza tuturor dimensiunilor dispozitivelor de pe care este accesat, navigarea va fi una placuta. Dispar erorile si inconvenientele legate de butoanele prea mici pentru a fi apasate.

● Accesibilitate – Acest lucru inseamna ca ai o varianta a site-ului care poate fi accesata de pe orice device.

Experienta in domeniu, tehnologia si creativitatea ne ajuta sa raspundem provocarilor si cerintelor clientilor astfel incat produsul livrat sa aduca valoare intregului business.

Contacteaza-ne si impreuna vom gasi mixul perfect intre design, interfata intuitiva si conversie!